
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmıtro Kuleba ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu. Dünya basınına konuşan Kuleba, uluslararası kamuoyunun savaşın Ukrayna'da kalmasını istiyorsa Kıyiv yönetimine silah tedariğine hız vermesi gerektiğini vurguladı.
Brüksel'de gerçekleşen NATO Dışişleri Bakanları toplantısı ikinci gününde devam ediyor. Toplantı öncesinde basına demeç veren Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın işlediği Buça katliamını hatırlatarak, "Başka Buça istemiyorsanız bize silah verin" ifadelerini kullandı.
Twitter is purging a lot of spam/scam accounts right now, so you may see your follower count drop
"NATO'DAN NE İSTEDİĞİMİZ AÇIK"Kuleba, "NATO'dan ne istediğimiz açık; silah, silah ve silah. Nasıl kazanacağımızı biliyoruz ancak daha fazla silaha ihtiyacımız var. NATO üyeleri tereddütleri bir yana bırakıp Ukrayna'nın ihtiyacını karşılamak zorunda" açıklamasını yaptı.