Kerç Köprüsü'ndeki patlama anına ait görüntüler ortaya çıktı

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2022 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2022 10:27
https://www.qha.com.tr/

İşgalci Rusya tarafından yasa dışı olarak Kerç Boğazı üzerine inşa edilen Kerç (Kırım) Köprüsü'nde patlama meydana geldi. Patlamaya ait gelen görüntülere göre köprü ortadan ikiye ayrıldı. Rus işgalci yönetimin topraklarına ulaşım kapatıldı.

Rusya, Kırım'ı işgal ettikten sonra Kerç Boğazı'nın üzerine yasa dışı olarak köprü inşa etmişti. Kerç (Kırım) Köprüsü üzerinde sabah saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Kırım'ın işgalci Rusya toprakları ile bağlantısına yarayan köprünün, 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna-Rusya Savaşı'nın başından bu yana yıkılması gündemdeydi.

KIRIM KÖPRÜSÜ'NDEKİ PATLAMAYA DAİR GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Kerç (Kırım) köprüsündeki yangına dair görüntüler sosyal medya hesaplarından hızla yayıldı. Kameraya yansıyan görüntülerde büyük bir patlamayla araçların kontrolü kaybettiği görülüyor.

Twitter is purging a lot of spam/scam accounts right now, so you may see your follower count drop

İŞGALCİ YÖNETİM KÖPRÜYÜ TRAFİĞE KAPATTI

Patlamanın duyulmasının ardından Kırım’da panik başladı. Panik halindeki insanlar, petrol istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturdu. İşgalci yönetim, köprünün ulaşıma kapatıldığını bildirdi.

KÖPRÜNÜN İKİ PARÇASI ÇÖKTÜ

Rusya Terörle Mücadele Komitesi, “Kırım köprüsünde bir araç patladı. Bunun sonucunda yakıt taşıyan trenin 7 tankeri alev aldı. Köprünün iki parçası çöktü” açıklamasını yaptı.