
TİKA Ukrayna Program Koordinasyon Ofisi, Ukrayna Geçici Olarak İşgal Edilmiş Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seitkhalil ve Bakanlık Genel Sekreteri Konstantin Vashchenko ile görüştü.
TİKA Ukrayna Program Koordinasyon Ofisi, Ukrayna Geçici Olarak İşgal Edilmiş Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seitkhalil ve Bakanlık Genel Sekreteri Konstantin Vashchenko ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi.
Konu ile ilgili TİKA Ukrayna Program Koordinasyon Ofisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Ukrayna Geçici Olarak İşgal Edilmiş Toprakların Yeniden Entegrasyonu Bakan Yardımcısı Snaver Seitkhalil ve Bakanlık Genel Sekreteri Konstantin Vashchenko ile görüşüp ileriki dönemde olası işbirliği projelerini ele aldık."