Türk şirketi Baykar Savunma'dan Ukrayna Bağımsızlık Günü'ne özel video paylaşım

Türk şirketi Baykar Savunma, Ukrayna Bağımsızlık Günü için bir video ile tebrik mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2020 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2020 20:04
https://www.qha.com.tr/

Türk şirketi Baykar Savunma, Ukrayna Bağımsızlık Günü için bir video ile tebrik mesajı yayımladı.

Ukrayna'nın bağımsızlığının yıl dönümünü kutladığı 24 Ağustos 2020 tarihinde İnsansız Hava Araçları alanında Ukrayna'nın kilit ortağı ve İHA sistemlerinin tek tedarikçisi olan Türk şirketi Baykar Savunma Genel Müdürü ve ortak sahibi Haluk Bayraktar bir kutlama videosu yayımladı.

BAYRAKTAR: UKRAYNA SADECE GÜVENDİĞİMİZ BİR KOMŞUMUZ DEĞİL, DOSTUMUZ

Baykar Savunma Şirketi Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Bağımsızlık Günü için İngilizce olarak yayımladığı video mesajında şu ifadeleri kaydetti:

"Ukrayna'nın bağımsızlık gününde sizleri en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Derler ki, akrabalarını seçemezsin ama arkadaşlarını seçebilirsin. Ukrayna sadece güvendiğimiz bir komşumuz değil aynı zamanda bir dostumuz olduğu için şanslıyız. Dostluğumuz ile birlikte inovasyon ve savunma anlamlarındaki işbirliğimiz, iki ülke arasındaki bağları güçlendirmeye devam edecek. Slava Ukraini! (Yaşasın Ukrayna)"

Twitter is purging a lot of spam/scam accounts right now, so you may see your follower count drop