
Bölücü terör örgütü mensuplarının, kalabalığın ortasında 'canlı bomba' çocuğun üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu, dün akşam saatlerine kadar 51 kişi olan ölü sayısı hastanelerde tedavi gören yaralılardan 3'ünün de bu sabah yaşamını yitirmesiyle 54’e yükseldi.
Patlamada yaralananlardan bazıları taburcu edilirken halen 14'ü ağır olmak üzere 66 yaralının tedavileri Gaziantep'teki çeşitli hastanelerde devam ediyor.
Terör örgütü IŞİD, Gaziantep'te bir çiftin en mutlu gününde, masum çocukları, sivilleri, bir başka çocuğu canlı bomba yaparak hedef almış, düğün evini cenaze evine döndürmüştü.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te sokakta yapılan bir kına gecesinde düzenlenen bombalı saldırının 12-14 yaşlarında bir canlı bombanın patlatılarak yapıldığını açıklamıştı.