SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK yandaşları Almanya'da Türklere saldırdı!

PKK yandaşlarının Fransa'da ortaya çıkan Türklere yönelik saldırıları bu kez Almanya'nın Dortmund kentinde şiddetli bir şekilde görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 20:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
PKK yandaşları Almanya'da Türklere saldırdı!

Fransa'da hafta sonu Ahmet Kaya Kültür Merkezinde 3 kişinin öldüğü saldırı, dünya ülkelerinin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Fransız medyasının saldırıyı bir Türk vatandaşının yaptığına yönelik asılsız iddiaları sonrası ortaya çıkan kargaşada bölücü terör örgütü PKK yandaşları fırsat buldu.

Fransa'da cereyan eden olayın ardından teröristler ayaklanarak ülkeyi karıştırdı. Saldırganların eylemi Almanya'ya da taştı. Almanya'nın Dortmund kentinde Türklere yönelik fiziksel saldırıda bulunan hainler dükkanları ve arabaları tahrip etti. Türklere yönelik saldırılar esnasında bölücü terör örgütü PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan sloganları atıldı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.