SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölgeler Partisi Şamşur’a küstü

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2009 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2009 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bölgeler Partisi Şamşur’a küstü
Bölgeler Partisi (BP) parti grubu üyesi Anna German, bugün (19 Mart) Kiev’de gazetecilere yaptığı açıklamada Ukrayna Dışişleri Bakanı adayı Oleg Şamşur’un, BP ile görüşmek istemediği, bundan dolayı BP Şamşur’un adaylığını desteklemeyeceğini bildirdi.
German, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Biz Şamşur’a bugün görüşmeyi teklif ettik. Fakat sayın Şamşur bey, bizi telefonla arayıp görüşmeyeceğini söyledi. Şamşur’un bu davranışları hayret vericidir. Eğer bir Ukrayna diplomatı şimdiden böyle davranıyorsa, Dışişleri bakanı olduktan sonra nasıl olacağını hayal etmek mümkün” dedi.  
Anna German, Bölgeler Partisi Ukrayna bakanlarının atanması ve bunların görevinden alınması konusunda oylamalara katılmayacağını kaydetti. German, “Biz ancak bütün hükümetin görevine son verilmesi konusunda oylamaya katılabiliriz” dedi.

Saide Acımambetova- Osman Bayramaliyev


QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.