SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pyatt, Putin’e karşı Ukrayna’nın en güçlü silahından bahsetti

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Pyatt, Putin’e karşı Ukrayna’nın en güçlü silahından bahsetti

ABD'nin Ukrayna Büyükelçisi Geoffrey Pyatt, reformların Ukrayna’nın hayatta kalması için çok önemli olduğunu söyledi.

Geoffrey Pyatt, “Devrimden sonra ilk 11 ayda reformların yavaşlatılması, hayal kırıklığına yol açtı. Reformların yapılması, Ukrayna toplumun ve sıradaki vatandaşların talebidir. Reformlar ayrıca, Vladimir Putin’e karşı dayanmak için en güçlü silahtır” dedi.

Rusya’nın, Avrupa reformları gerçekleşen, yolsuzluğu yok eden ve Avrupa yapılandırmaya yönelik hareket eden Ukrayna’ya karşı savaştığını kaydeden Pyatt, Ukrayna’da işlerin eskisi gibi olması halinde, ülkedeki durumun çok zor olacağını söyledi.

Ekim ayın sonunda Pyatt, “Şimdi Ukrayna’nın güvenliği için yolsuzluk tümöründen daha büyük bir tehlike yok. Ukrayna'nın geleceği için söz konusu 'alışılmış uygulamalar', onların devam etmesi ülkenin doğusundaki Rus tanklarından daha tehlikeli” dedi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.