SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Usik artık Kliçkoların kanatları altında

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2013 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2013 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Usik artık Kliçkoların kanatları altında

Olimpiyat Şampiyonu boksör Aleksandr Usik, Kliçko kardeşlerin menajerlik şirketiyle 5 yıllık anlaşma imzaladı.

Geçen yıl Londra’da yapılan 30. Yaz Olimpiyat Oyunlarında Ukrayna adına 91 kiloda altın madalya kazanan Kırımlı boksör Aleksandr Usik, Kliçko kardeşlerin menajerlik şirketi K2 Promotions ile 5 yıllık kontrat imzaladı.

“ABD ve İngiltere menajerleriyle görüştüm, ancak en uygun teklif K2 Promotions şirketinden geldi. Ayrıca ben, Ukrayna’yı göklere çıkarmak, Ukrayna’da (kariyere) başlamak istiyorum, ABD ve İngiltere’ye ise daha sonra dönerim, şampiyonluk kemerlerimi almak için” diyen Usik, profesyonel ringte kariyerine yarı ağır siklette (cruiserweight) başlayacağını, “Daha sonra olursa süper ağır siklette devam ederim” şeklinde konuştu.

WBC kemerinin sahibi Vitaliy Kliçko, şirketinin Aleksandr Usik için, ona ciddi şekilde karşılık verebilecek, tecrübe kazandıracak, daha üst seviyeye çıkmasına yardımcı olacak, karşılaşmaların gösterişli ve zevkli olacağı rakipleri seçeceğini kaydetti.

Ağabey Kliçko, Usik’in efsanevi boksör Muhammed Ali ile aynı günde doğduğuna dikkat çekerek, Kırımlı boksörün zamanla daha büyük başarılara imza atabileceğini belirtti.

Vitaliy Kliçko, Aleksandr Usik’in profesyonel ringte ilk maçının 9 Kasım’da olacağını açıkladı.

Esma Fahriyeva

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.