SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna'ya gidecek

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2022 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2022 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Bakan Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna'ya gidecek

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nu bugün Rusya'ya gönderiyoruz. Yarın Moskova'da temaslarda bulunacak, perşembe günü de Ukrayna'ya geçecek." dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan, bugün 2 saat 50 dakika süren Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık krizlerin, gerilimlerin zirve yaptığı dönemde dahi insani ilişkileri gözeterek Türkiye'nin tüm taraflarla konuşabiliyor olduğunu belirterek, "Türkiye olarak umudun simgesi haline geldik." dedi.

ÇAVUŞOĞLU, RUSYA VE UKRAYNA'YA GİDİYOR

Antalya Diplomasi Forumu'nun en ses getiren bölümünün Rusya ve Ukrayna arasındaki toplantının Türkiye girişimiyle sağlanması olduğunu vurgulayan Erdoğan "Bu görüşme diplomasi açısından çok önemliydi. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nu bugün Rusya'ya gönderiyoruz. Yarın Moskova'da temaslarda bulunacak, perşembe günü de Ukrayna'ya geçecek." diye konuştu.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.