SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinden koronavirüs toplantısı: Yasaklar geliyor mu?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinden koronavirüs tedbirleri toplantısı

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2020 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2020 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Cumhurbaşkanlığı Kabinesinden koronavirüs toplantısı: Yasaklar geliyor mu?

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında koronavirüs tedbirleri gündemiyle toplanacak. Kabine toplantısında, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınıyla ilgili son durum ele alınacak.

Artan koronavirüs vaka sayıları sonrası Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin yoğun bir gündemle toplanması bekleniyor. Bugün gerçekleşecek toplantıda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da bir sunum yapması öngörülüyor.

KABİNE TOPLANIYOR: YENİ TEDBİRLER GELECEK Mİ?

Kabine toplantısında, eğitim-öğretimde ara tatil dönemine girilmesinden sonraki durumun görüşülmesi bekleniyor. Ayrıca, vakaların yeniden artmasından dolayı getirilecek olan yasak ve kısıtlamalar gündemde olacak. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma kısıtlaması ve seyahat yasağı gibi bir dizi tedbire ilişkin durumda müzakere edilecek. Öte yandan, yerli aşı da toplantının gündeminde olacak.

Hatırlanacağı üzere, önceki kabine toplantısında, kamu ve özel sektörde esnek çalışma düzeni tavsiye edilmiş ve bazı işletmelere saat 22.00'de kapanma tedbiri uygulanmıştı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.