SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya işbirlikçileri Türkiye üzerinden Kırım işgalini meşru gösterecek forum hazırlığında!

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2019 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya işbirlikçileri Türkiye üzerinden Kırım işgalini meşru  gösterecek forum hazırlığında!

İşgalci Rusya ve işbirlikçileri, İstanbul’da işgal altındaki Kırım ve Türkiye arasındaki ticaretin gelişmesini hedefleyen bir forum düzenlemeye hazırlanıyor.

İstanbul Avcılar Hilton Otel'de 1 Ekim 2019 günü “Türkiye Kırım Ekonomik Forumu” adıyla düzenlenmesi planlanan foruma, "Rusya’dan" 20 kişilik bir heyetin de katılacağı ifade ediliyor.

KIRIM'DA İŞGALİ MEŞRULAŞTIRMAYA VE AMBARGOYU DELMEYE YÖNELİK YENİ ÇABA

Türkiye, Rusya ve Kırım arasındaki ilişkilerin gelişmesini sağlama kisvesi altında hazırlığı yapılan forum ile Rus işgali altındaki Kırım'a uygulanan uluslararası yaptırımların delinmesine yönelik Rusya siyasetine İstanbul alet edilmek isteniyor.

Sözde ekonomik forum, işgalci Rusya'nın, Türkiye üzerinden Kırım Tatar halkının ana vatanı Kırım'ı işgalini meşrulaştırmasına yönelik yeni adımlarından birisi olarak yorumlanıyor.

Öte yandan, söz konusu forum, Kırım'ın işgalinden dolayı Rusya'ya uygulanan yaptırımları delmeye yönelik çabalardan birisi olarak kaydediliyor.

SÖZDE FORUMA KATILIMIN BEDELİ 3 BİN TL!

Forum, Kırım'da her türlü insan hakları ihlallerini işleyen Rusya Federasyonu ile iş birliği içinde olan ''Kırım Kalkınma Vakfı'', ''Rusya Federasyonu İthalat İhracaat ve Yatırım Merkezi'' isimli bir kurum ve ''Görev Holding'' gibi kuruluşların girişimi ile yapılıyor.

Forumun dikkat çeken bir diğer yanı da, katılım ücreti olarak izleyicilerden 3 bin TL talep edilmesi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.