SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Hava Yolları, Skylife’ta Kırım’ı tanıttı

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2012 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2012 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Türk Hava Yolları, Skylife’ta Kırım’ı tanıttı
Türk Hava Yolları’nın kabin içi dergisi Skylife'ın Ocak 2012 sayısında Kırım’ı tanıtan geniş bir makale yer aldı. Kırım Turizm Bakanı Aleksandr Liev, bugün Kırım’ın Türkiye’de tanıtılmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
Kırım Sayfiye ve Turizm Bakanlığından verilen bilgiye göre Liev, Skylife dergisi 250 bin tirajla basıldığını ve THY’nin tüm uçaklarında dağıtıldığını belirterek bu dergide Kırım’ı anlatan bir makaleye yer verilmesinin Kırım için iyi reklam olduğunu söyledi.
Liev, “Türk Hava Yolları 170’ten fazla noktaya sefer yapıyor. Bu şirket Türkiye içi hava taşımacılığında en büyük paya sahip. Bu çok önemli çünkü Ukrayna ile Türkiye arasında vize uygulaması kaldırıldıktan sonra iki ülke arasında turist akımının büyümesi açısından Kırım’ın Türkiye’de tanıtımı ve orada reklamının yapılması daha önce hiç olmadığı kadar büyük önem taşıyor.” dedi.
Kırım Turizm Bakanlığı, Rus ve Ukraynalı hava yolu şirketlerinin uçaklarında dağıtılmak üzere Kırım’ı tanıtan özel broşürler hazırlıyor.
Skylife dergisinin içeriği Türk Hava Yolları'nın resmi sitesinden okunabiliyor.
Erfan Ametov - Osman Bayramaliyev

QHA
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.