SON DAKİKA
Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriye'de Rus gazetecileri taşıyan otobüse saldırı düzenlendi

Suriye'de Rus gazetecileri taşıyan otobüse düzenlenen saldırıda 3 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Suriye'de Rus gazetecileri taşıyan otobüse saldırı düzenlendi

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus gazetecileri taşıyan bir otobüsün Şam'da kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.

 

 

SAVUNMA BAKANLIĞI'NIN AÇIKLAMASI

 

Rusya Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, "11 Nisan'da saat 18.20 sularında, Doğu Guta'daki durumla ilgili haber yaptıktan sonra geri dönen Rus gazetecileri taşıyan otobüs, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı." diye kaydedildi.

 

Olayda 3 kişinin hafif yaralandığı belirtildi.

 

 

REJİM GÜÇLERİ TÜNELİ HAVAYA UÇURMUŞTU

 

Öte yandan akşam saatlerindeki saldırıdan hemen önce Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçleri bir tüneli havaya uçurmuş ve büyük bir patlama meydana geldi.

 

Suriye'nin başkenti Şam'da, polis akademisi etrafında güçlü bir patlama sesi duyulduğu bildirildi. Patlamanın Barzeh ilçesinde olduğu, rejim güçlerinin bölgedeki muhaliflere ait tünellerden birini patlattığı belirtildi.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.