SON DAKİKA
Hava Durumu

Mürettebat Derneğinde Kırım'ın işgali ve Ukrayna Savaşı'nın son durumu ele alındı

Mürettebat Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezinin 23 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirdiği etkinlikte 2014 yılında Rusya tarafından işgal edilen vatan Kırım'ın ve devam eden Ukrayna-Rusya Savaşı'nın güncel durumu konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 21:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Mürettebat Derneğinde Kırım'ın işgali ve Ukrayna Savaşı'nın son durumu ele alındı

Mürettebat Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği Genel Merkezinin 23 Şubat 2024'te düzenlediği etkinlikte, Kırım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Çorabatır vatan Kırım'ın 2014 yılında Rusya tarafından işgalini ve ikinci yılını dolduran Ukrayna-Rusya Savaşı'nın son durumu hakkında bilgilendirme konuşması gerçekleştirdi.

Programa, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Mürettebat Derneği Başkanı Ömer Şimşek, Mürettebat Derneği Dış İlişkiler Sorumlusu Süleyman Arslantay, Mürettebat Derneği Yönetim Kurulu üyeleri; Muhammed Şeyh Şamil Özkafa, Fatih Mehmet Kuz ve Selçuk Üniversitesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naim Ata Atabey ile sivil toplum kuruluşunun yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Çorabatır programda katılımcılara, Kırım'ın 2014 yılındaki işgali ve Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdiği topyekûn saldırı ve işgal girişimi ile Rusya'nın gerçekleştirdiği propaganda çalışmalarını aktardı.

Etkinlik kapsamında ayrıca Kırım Derneği Konya Şubesi ile Mürettebat Derneği ortaklığında Kırım ve Türk dünyası coğrafyasında yaşanan hukuksuzluklar ve ortaya çıkan zulümler hakkında ortak kamuoyunu bilgilendirme toplantıları yapılması kararı alındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.