SON DAKİKA
Hava Durumu

Almanya'daki bıçaklı saldırıda iki Ukraynalı öldürüldü: Şüpheli şahıs Rus vatandaşı!

Almanya'nın Bavyera bölgesinde bulunan Murnau kasabasındaki bir alışveriş merkezinin önünde,iki Ukrayna vatandaşının ölümüyle sonuçlanan cinayetin zanlısının Rus vatandaşı olduğu kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Almanya'daki bıçaklı saldırıda iki Ukraynalı öldürüldü: Şüpheli şahıs Rus vatandaşı!

Almanya'nın Bavyera bölgesinde bulunan Murnau kasabasındaki bir alışveriş merkezinin önünde, 27 Nisan 2024 tarihinde iki Ukrayna vatandaşının ölümüyle sonuçlanan bir olay yaşandı. Cinayetin zanlısının Rus vatandaşı olduğu kaydedildi.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Murnau'da iki kişinin ağır yaralandığı olayın ihbarı 27 Nisan Cumartesi günü saat 17.20 sıralarında geldi. Sağlık ekipleri geldiğinde bir kişi hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan ikinci kişi ise kısa süre sonra hastanede hayatını kaybetti. Ölenlerin, komşu Garmisch-Partenkirchen bölgesinde yaşayan 23 ve 36 yaşındaki Ukrayna vatandaşları olduğu belirtildi.

Derhal yapılan incelemelerin ardından 57 yaşındaki Rus vatandaşı şüpheli, olay yerinden çok da uzak olmayan evinde gözaltına alındı.

Münih Savcılığı'nın denetimi altındaki kriminal polisi, olayı çifte cinayet olarak soruşturuyor. Savcılık, duruşma öncesi kısıtlama olarak mahkemeden zanlının tutuklanmasını talep ediyor.

Kolluk kuvvetleri, olayın genel koşullarını ve olası nedenleri belirlemeye çalışıyor. Bu bağlamda yararlı bilgiler sağlayabilecek tanıklar arıyorlar. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.