SON DAKİKA
Hava Durumu

BAKANLAR KURULU KIŞ SEZUNU HAZIRLIKLARINI YAPIYOR

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2006 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2006 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
BAKANLAR KURULU KIŞ SEZUNU HAZIRLIKLARINI YAPIYOR
Kırım Özerk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulunda Kırım’daki 2006-2007 kış sezonu hazırlık faaliyetleri ile ilgili toplantı geçti.
Bakanlar Kurulunun toplantısına Kırım Özerk Cumhuriyeti Verkhovna Rada Başkanı Anatoliy Gritsenko, Ukrayna Cumhurbaşkanı Kırım Daimi Temsilci Yardımcısı Aleksandr Levçenko, Savcılık ve Emniyet organları temsilcileri ve bölge genel idarelerin başkanları katıldılar.
Kırım Özerk Cumhuriyeti Tarım Bakanı Pavel Akimov, 2006 hasat mevsimine hazırlıkları hakkında bilgi verdi.
Tarım Bakanı, çiftçilerin en önemli meselesi yakıt teminatı ile ilgili olduğunu kaydetti. yakıt satıcıları yakıtın borç olarak verilmesine sıcak bakmıyorlar. Pavel Akimov’un söylediğine göre, bu mesele üzerinde çiftçiler ve yakıt satıcıları arasında müzakerelerin devam ediyor.
Toplantı sırasında kış sezonundaki yakıt ve enerji tarifeleri, yollar, ısıtma ve su teminatı sistemleri ile ilgili meseleler ele alındı.
Borçları devletin yardımı ile kapatılarak, enerji ve yakıt ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli önlemlerin alınması hakkında kararlar alındı.
Toplantıda hazır bulunan Kırım Başbakanı Birinci Yardımcısı Aziz Abdullaev kış sezonu hazırlık komisyonlarının hemen oluşturularak en az haftada bir toplanması teklifinde bulundu.
Toplantı katılımcıları, Kırım Özerk Cumhuriyeti’ndeki 2006-2007 kış sezonuna hazırlıkları faaliyetleri ile ilgili önlemler programını kabul ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.