SON DAKİKA
Hava Durumu

Futbol taraftarlarını Ukrayna bayraklarıyla karşılayacaklar

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2012 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2012 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Futbol taraftarlarını Ukrayna bayraklarıyla karşılayacaklar
Kiev Valisi Aleksandr Popov tüm devlet ve özel kurum ve kuruluşlara, Kiev sakinlerine 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sırasında binalara Ukrayna bayrakları asma çağrısında bulundu.
Popov, “Her zaman Ukrayna’ya karşı milliyetçi duygular besleyen Kiev sakinlerine müracaatta bulunuyorum. Euro -2012 için Kiev’e gelen misafirlerimizi bayraklarımızla karşılayalım! Bu binlerce yabancı misafirlerimize ve devlet sembollerine değil, büyük Ukrayna ulusunun birliğine karşı saygı göstergesi olacak.” diye kaydetti.
Kiev Valisi Aleksandr Popov 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarına gidecek olan tüm taraftarlara Ukrayna bayrakları taşımaları, sürücülere ise araçlarda küçük bayraklar yerleştirme çağrısında bulundu.
Ukrayna ve Polonya’nın ev sahipliği yapacak 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası bugün başlıyor.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç bugün (8 Haziran) Polonya’nın başkenti Varşova’da Euro 2012’nin açılış törenine katılmak amacıyla Polonya’ya gitti.
Şampiyonanın açılış karşılaşmasında Polonya'nın başkenti Varşova'da Polonya ile Yunanistan saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.
Ukrayna’da ilk maçlar Cumartesi günü (9 Haziran) Harkiv’de (Hollanda – Danimarka) ve Lviv’de (Almanya – Portekiz) başlayacak.

QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.