SON DAKİKA
Hava Durumu

Just Bankası Kırım’da 20 şube açacak

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2014 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2014 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Just Bankası Kırım’da 20 şube açacak

Moskova'da genel ofisi bulunan Just Bankası Kırım'da 20 şube açmayı planlıyor. Just Bankası’nın Kredi ve Muhasebe Ofisi “SimCity” Akmescit’te faaliyet göstermeye başladı.

Kısa bir süre içerisinde Kırım Cumhuriyeti’nde bankanın 20 şubesi açılması planlandığını bildiren Banka Yönetim Kurulu üyesi Vladimira Mihaylovskaya, QHA’ya yaptığı açıklamada, “Şubelerimiz Kırım’ın büyük şehirlerinde açılacak. Sivastopol ve Akmescit’te birkaç şubemiz olacak. Bugüne kadar bir şubemiz açıldı, ikinci şubemizin açılması için tüm evraklar hazır. 1 Mayıs tarihine kadar daha birkaç şube açacağız” dedi.

Vladimira Mihaylovskaya, 10 Nisan 2014 tarihinde Akmescit’te bankanın SimCity Kredi ve Muhasebe Ofisi faaliyete başladığını bildirdi.

Vladimira Mihaylovskaya, “Ofisimiz döviz işlemlerini, tüzel ve gerçek kişilerin gişe işlemlerini, tüzel kişilere kredi ve “contact” ödeme sistemi dahil olmak üzere gerçek kişilerin hesap açmadan para havalesi işlemlerini gerçekleştiriyor. Yakın zamanda gerçek kişilerin “Altın Taç” (Zolotaya Korona/ Золотая Корона) ödeme sisteminden havale işlemleri hizmetimize eklemeyi planlıyoruz” diye kaydetti.

‘Banka Yönetimi Kırım’da istikrarsız siyasi duruma bağlı risklere karşı korku duymuyor mu?’ sorusuna Yönetim Kurulu üyesi Vladimira Mihaylovskaya, herhangi risk görmediğini belirtti.

Elvira Saranayeva

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.