SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım’da tehlikeli sporlar festivali (FOTO, VİDEO)

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2012 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2012 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım’da tehlikeli sporlar festivali (FOTO, VİDEO)
Kırım’ın Sak bölgesi Popovka köyünde “Z Games III: The Spirit of Action” (Hareketin Ruhu) tehlikeli sporlar ve müzik festivali yapıldı.

Organizatörler, bu yıl üçüncüsü yapılan festivalin, doğu Avrupa ülkelerinde yapılan en büyük müzik ve spor festivali olduğunu söylediler. Bu yılki festivale Fransa, İngiltere, Gürcistan, Belarus, Moldova, Rusya ve Polonya’dan gelen yaklaşık 800 sporcu katıldı.

Festivalin yapıldığı alanda tüm sporcular ve misafirlerin erişebileceği çadır kampı kuruldu. Organizatörlerden biri olan Krill Koçergin, “Biz, bu festivali gençlerin yaptığı tehlikeli sporları geliştirmek, aktif spor dalının popülarizasyonunu sağlamak amacıylave en önemlisi bu spor dallarını kendimiz beğendiğimiz için yapıyoruz. Ukrayna’da bu etkinliği biz yapmazsak kim yapar?”dedi.

Bu yıl festival kapsamında toplam 15 spor dalında yarışmalar yapıldı. Sporcular su kayağı, kiting, dirt jumping, breakdance, hip-hop dans, parkour, bouldering, frizbi, mauntinbordng, skimbording, sleekline gibi dallarda yarıştı. Daha sonra dallarında tecrübeli sporcular bir seminer verdiler.
Susana Üseynova, Dilaver Memecanov, Osman Bayramaliyev  
QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.