SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırımlı sporculara Adana'da sıcak karşılama

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı anısına düzenlenen Geleneksel İsmet Atlı Güreş Turnuvası için Adana'ya gelen İslam Kermen (Herson) Spor Kulübü'ne bağlı sporcular, Kırım Tatarları tarafından bayraklarla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2017 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2017 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırımlı sporculara Adana'da sıcak karşılama

Dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçi İsmet Atlı anısına düzenlenen Geleneksel İsmet Atlı Güreş Turnuvası için Adana'ya gelen İslam Kermen (Herson) Spor Kulübü'ne bağlı sporcular, Kırım Tatarları tarafından bayraklarla karşılandı. Ceyhan Kırım Türkleri Derneği yönetimi tarafından havaalanında sporculara oldukça sıcak bir karşılama gerçekleştirildi.



155531



Kırım Tatar Milli Meclisi (KTMM) üyesi ve KTMM Herson temsilcisi Abmecit Süleymanov'un yöneticiliğindeki spor kulübü heyeti, KTMM Türkiye danışmanı İsmet Yüksel'in organizasyonuyla turnuvaya katılım gösteriyor.





Bu yıl 3.'sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri, yarın yani 7 Mayıs 2017 tarihinde, saat 10.00'da Kozan İsmet Atlı Stadyumu'nda başlayacak. Büyükler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde yapılacak güreşlerde dereceye giren sporculara para ödülü verilecek.



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.