SON DAKİKA
Hava Durumu

Milli Fırka, KTMM’yi suçladı

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2011 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2011 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Milli Fırka, KTMM’yi suçladı
AKMESCİT/SİMFEROPİL, 24.02.2011 (QHA) – Kırım Tatarları tarafından kurulmuş olan Milli Fırka teşkilatı, Kırım Tatar Milli Meclisinin (KTMM) toprak zaptı eylemi yapan insanların problemleriyle ilgilenmediğini bu nedenle olup bitenlerden haberdar olmadığını öne sürdü.
Milli Fırka’nın yayımladığı açıklamada, “Sayın Çubarov (KTMM başkan yardımcısı Refat Çubarov) eğer Dubki’deki (Bötke) toprak eylemcilerinin yanına gidecek cesareti bulabilseydi geçekte neler olup bittiğini ve toprak zaptı eylemi alanlarında nasıl ruh hali hakim olduğunu öğrenebilirdi. KTMM yönetiminin inisiyatifi ele geçirerek toprak alması gereken kişiler listesi oluşturulmasını kendi kontrolü alma çabası ters bir sonuç ortaya çıkardı. Artık KTMM liderleri toprak zaptı eylemi alanlarına gelmeseler daha iyi olur. Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun karşılaştığı gibi sadece yumurta yağmuruyla değil, tam olarak hesabını verecekler.” ifadeleri kullanıldı.
Milli Fırka, KTMM’nin Kırım Tatar halkının çıkarları üzerinde spekülasyon yaptığı suçlamasında bulunarak, buna kimsenin izin vermeyeceğini belirtti.

QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.