SON DAKİKA
Hava Durumu

"Putin’in de sonu Hitler gibi olacak"

Kırımoğlu, "Şimdi Ruslar diyorlar ki ‘Kırım Yarımadası bizimdir.’ Bunu zamanında Hitler de söyledi. Hitler'in akıbeti malum. Ben inanıyorum ki, Putin’in akıbeti de Hitler gibi olacak’’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
"Putin’in de sonu Hitler gibi olacak"

Kırım Tatar Halkının Milli Lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, Kanada temasları çerçevesinde Ontario Eyalet Parlamentosu gönderine ilk kez Kırım bayrağı çekilmesi dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Kırımoğlu, Kanada'da çok sayıda Ukrayna kökenli vatandaş bulunduğunu ve ülkede temaslarının çok verimli geçtiğini ifade ederek Ukraynalıların, Kırım Tatarlarının davasına destek verdiğini de belirtti.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre Kırımoğlu, Ukrayna'nın Kırım Tatarlarının davası için önemli bir ülke olduğunun altını çizdi. Kırım Yarımadası'na yıllardır sahip olmak isteyenlerin bulunduğunu ve bunlardan birinin de Hitler olduğunu kaydeden Kırımoğlu, "Şimdi Ruslar diyorlar ki ‘Kırım Yarımadası bizimdir.’ Bunu zamanında Hitler de söyledi. Hitler'in akıbeti malum. Ben inanıyorum ki, Putin’in akıbeti de Hitler gibi olacak.’’ şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.