SON DAKİKA
Hava Durumu

Rusya'dan bir geri adım daha

Rusya, Türklerin çalışma kısıtlamasını kaldırmak için Türkiye'den vize kolaylığı uygulanacak isimlerin yer aldığı listenin beklendiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Rusya'dan bir geri adım daha

Türkiye'ye charter uçuşları yasaklanabilir uyarısını geri çeken Rusya, şimdi de Türklerin çalışmasına yönelik kısıtlamaları kaldıracağını açıkladı.



Türk vatandaşlarının Rusya'da çalışmasının önündeki kısıtlamalar ve vizelerle ilgili açıklama yapan Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, vize kolaylığı sağlanacak iş adamlarının listesinin kendilerine ulaştırılmasını beklediklerini ileri sürdü.



Dvorkoviç, "Vize kolaylığı sağlanacak Türk iş adamlarının isimlerinin yer aldığı listenin Türkiye tarafından bize verilmesini bekliyoruz. Bunun uzun bir zaman alacağını sanmıyorum" dedi.



155444



Dvorkoviç'in verdiği bilgiye göre Türkiye'den giden uçakların mürettebatı ve resmi yetkililer içinse herhangi bir listeye gerek olmadan vize serbestisi uygulanacak.

Türk vatandaşlarının Rusya'da çalışmasına yönelik sınırlamaların da kaldırılacağını söyleyen Dvorkoviç, Rusya'da çalışacak kişilerin iş vizesi almaları gerekeceğini de sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.