SON DAKİKA
Hava Durumu

The Economist: "Rusya’dan gelen tehdit"

İngiliz The Economist dergisinin kapağında Putin’in tekinsiz bir görüntüsü yer aldı. Görselde göz bebekleri yerine kırmızı savaş uçakları yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
The Economist: "Rusya’dan gelen tehdit"

İngiliz The Economist dergisi, bu haftaki kapağında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in tekinsiz görüntüsü ve Putinizm başlığıyla yayınlandı.

Dergide yayınlanan makalede gazeteciler Putin iktidardayken Rusya ekonomisinin oldukça zarar gördüğünü kaydetti. Ayrıca makalede Rusya’nın dünya çapında sergilediği saldırganlığının, ülkedeki iç sorunları örtmek için yürütüldüğünü de belirtildi.

Makalede, “Batı etkili önlemler almalı. Sonuçta, Rusya dünyaya daha cazip bir ideoloji veya perspektif, toplumun gelişim vizyonuna alternatif bir model önermiyor. Putin, görünüşe göre dünyanın geleceğini şekillendirebilme yeteneğinden şüphe duymaya başlayan  Batı’nın görüşlerini bölmeye çalışıyor. Buna cevaben batı birlik olmalı ve kararlı bir duruş sergilemeli.” denildi.

Makalede, Rusya’nın başka ülkelerin iç işlerine özellikle de ABD’nin başkanlık seçimlerine müdahale etmesinin apaçık görüldüğü de belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.