SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜÇ VERGİ İDARESİ ÇALIŞANI RÜŞVET ALIRKEN TUTUKLANDI

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2006 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2006 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
ÜÇ VERGİ İDARESİ ÇALIŞANI RÜŞVET ALIRKEN TUTUKLANDI
Simferopol’de, üç tane, Devlet Vergi İdaresi çalışanı, rüşvet alırken tutuklandılar.
Ukrayna Devlet Vergi İdaresi Kırım Özerk Cumhuriyeti Müdürlüğü basın servisinde verilen bilgiye göre, üç tane vergi müfettişi, Simferopol dükkanlarından birini müdürü tarafından rüşvet alırken tutuklandılar. Kırım Özerk Cumhuriyeti Savcılığı işbu olgu üzerinde ceza davasını açtı
Ukrayna Vergi İdaresi Kırım Özerk Cumhuriyeti Müdürü Valeriy Probey-Golova “Vergi İdaremizdeki rüşvet ve yolsuzluklarını kökten sökmek için çalışmalar yapılmaktadır ve bunlara çok dikkat edilmektedir. Kırım Vergi İdaresinin yönetiminin, yetkilerini kötüye kullanan müfettişlere karşı tutumumuz çok sert ve nettir” dedi.
Kırım Vergi İdaresinini Müdürü, bütün yolsuzluk ve şişli escort rüşvet alma teşebbüslere karşı kesin tavır sergileneceğini kaydetti. Onun verdiği bilgiye göre, idare içi denetim ve araştırmalar neticesinde, 19 çalışan disiolin sorumluluğuna çekildi, 2 tanesi işten çıkartıldı, 7 ceza davası açıldı.
Ayrıca da Kırım Vergi İdaresi Müdürü ihbar telefonunun (51-22-94) çalıştığını ve tüm ihbarların dikkate alınacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.