SON DAKİKA
Hava Durumu

Terör yandaşları Almanya'da, Türk vatandaşlarına saldırdı

TSK'nın, terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki unsurlarını temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 3'üncü gününde devam ederken, bölücü terör örgütünün Avrupa'daki destekçileri de provokasyonlara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 22:09
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Terör yandaşları Almanya'da, Türk vatandaşlarına saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki unsurlarını temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı 3'üncü gününde devam ederken, bölücü terör örgütünün Avrupa'daki destekçileri de provokasyonlara başladı.

Bugün, 22 Ocak'ta Türk Hava Yolları'nın, Almanya'daki Hannover Havalimanı'nda yer alan uçuş öncesi kontrol noktası önünde toplanan terör yandaşları, havalimanında bulunan Türk vatandaşlarına saldırdı. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine sloganlar ve ahlaksız küfürler eden terör örgütü PYD/PKK yandaşları, bu duruma tepki gösteren Türk vatandaşlarına, terör örgütüne ait sözde bayrak ve flamaların sopalarıyla haince saldırdılar. 

Alman polisinin olaya müdahale etmekte yetersiz kaldığı görülürken, Türk vatandaşları kendilerini müdafaa etmek durumunda kaldı. Terör yandaşlarının hain provokasyon ve saldırıları sırasında hedef aldıkları Türk vatandaşlarının içinde herhangi bir yaralı olup olmadığı ise bilinmiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.