SON DAKİKA
Hava Durumu

Aydın Taş, vefatının 1. yıldönümünde rahmetle anılıyor

Aydın Taş, vefatının yıl dönümünde rahmetle anılıyor

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Aydın Taş, vefatının 1. yıldönümünde rahmetle anılıyor

Kırım Haber Ajansı (QHA) Türkiye İrtibat Bürosu Müdürü Aydın Taş, vefatının 1. yıldönümünde anılıyor. Türkiye'de Türk dünyası ve Kırım Tatarlarına yönelik faaliyetleriyle tanınan gazeteci Aydın Taş, vefatının birinci yıl dönümünde saygı, özlem ve rahmetle anılıyor.

Kırım Haber Ajansı Türkçe Yayın Yönetmeni Aydın Taş, vefatının birinci yıldönümünde anılıyor. Kırım ve Türk dünyası üzerine yaptığı yayınlar ve çalışmaları ile tanınan ve büyük ilgi uyandıran Aydın Taş, bundan tam bir yıl önce zamansız bir şekilde aramızdan ayrılmıştı. Vatan Kırım ve güncel gelişmeler hakkında yaptığı "Kırım Saati" ve çeşitli yayınları ile gönüllerde taht kurmuştu.

https://youtu.be/D10yyN40Om4 GAZETECİ AYDIN TAŞ KİMDİR?

1981 doğumlu Aydın Taş, Doğu Akdeniz Üniversitesinden mezun oldu. Milliyet Gazetesi, Halk TV, Kırım Haber Ajansı gibi birçok medya kuruluşunda görev aldı. Kurduğu Kurultay Gazetesi ile tüm Türk dünyasına ulaşmıştı. 2018’den beri Kırım Haber Ajansı’nda (QHA) Türkçe Yayın Yönetmenliği yapıyordu. Bir kız ve bir erkek iki çocuk babasıydı. Taş, 10 Ağustos 2021 tarihinde Ayvalık'ta son yolculuğuna uğurlanmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.