SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sporcuları olimpiyatlardaki tarihi başarılarından ötürü tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2021 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2021 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanan sporcuları kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü arifesinde 2020 Tokyo Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanan sporcular ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporcuları olimpiyatlardaki tarihi başarılarından ötürü tebrik etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları'nda madalya kazanan Türk para sporcuları dün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü arifesinde kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs salgını şartlarına rağmen Türkiye'nin 15 farklı branştan elde ettiği madalyalardan ve tarihi başarılarından ötürü sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

Kabulde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da hazır bulundu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.