SON DAKİKA
Hava Durumu

Dinamo Kıyiv Şampiyonlar Ligi elemelerinde

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Dinamo Kıyiv Şampiyonlar Ligi elemelerinde

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun birinci maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kıyiv ile Portekiz temsilcisi Benfica bu akşam saat 22.00’de Polonya’nın Lodz kentinde sahaya çıkıyor.

Ukrayna temsilcisi Dinamo Kıyiv ile Portekiz Temsilcisi Benfica UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için bu akşam saat 22.00’de Lodz’daki Wladislaw Krul Arena’da karşı karşıya geliyor. Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi sebebiyle uzun bir süredir maçlarını Polonya’da oynamak zorunda kalan Dinamo Kıyiv, turu geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak.

Almanya Futbol Federasyonundan Felix Zwayer’in yöneteceği karşılaşma TV 8,5’tan canlı olarak yayınlanacak. Maçın rövanşı ise 23 Ağustos’ta Portekiz'in başkenti Lizbon’da oynanacak.

DİNAMO KIYİV PLAY-OFF TURUNDA

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Fenerbahçe’yi saf dışı bırakan Dinamo Kıyiv, üçüncü ön eleme turunda Avusturya temsilcisi Sturm Graz’ı turnuva dışına itmeyi başarmıştı. Benfica ise üçüncü ön eleme turunda Danimarkalı rakibi Midtjylland’ı eleyerek play-off turuna yükselmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.