SON DAKİKA
Hava Durumu

Dinamo Kıyiv, Ukrayna’yı temsil etmeye Avrupa Ligi’nde devam edecek

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2022 21:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2022 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Dinamo Kıyiv, Ukrayna’yı temsil etmeye Avrupa Ligi’nde devam edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi son Play-Off turu 2. maçında bu akşam Benfica’ya 3-0 mağlup olan Dinamo Kıyiv, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son Play-Off turu maçlarının 2. ayağı bu akşam oynanmaya başladı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı işgal girişimden dolayı birinci maçta Polonya’da ev sahibi konumunda olan Ukrayna temsilcisi Dinamo Kıyiv, Portekiz temsilcisi Benfica’ya 2-0 yenilmişti. Eleme turunun ikinci maçında da bu akşam deplasmanda Benfica’ya karşı 3-0’lık skorla mağlup olan Dinamo Kıyiv, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden elendi.

DİNAMO KIYİV, UKRAYNA’YI TEMSİL ETMEYE UEFA AVRUPA LİGİ’NDE DEVAM EDECEK

Portekiz’de Benfica’nın kendi evi Estadio da Luz’da oynanan maçta ilk golü 27. dakikada Nicolas Otomendi attı. İlk yarının bitmesine 5 dakika kala Benfica, 40. dakikada Rafa Silva ve 42. dakikada David Neres’in attığı gollerle skoru 3-0’a getirdi. İki maçın toplamında Benfica, Dinamo Kıyiv’i 5-0’lık skorla geçerek adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmayı başardı. Karşılaşmadan mağlup ayrılan Dinamo Kıyiv de Ukrayna’yı temsil etmeye UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.