SON DAKİKA
Hava Durumu

İsveç'te ırkçılar sosyal medyadan "Müslümanları öldürün" mesajı yayımladı

İsveç'te ırkçı korsanların ele geçirdiği ifade edilen İsveç Sosyal Demokrat Partisinin Twitter hesabından "Müslümanları öldürün" mesajı yayımlandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2019 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
İsveç'te ırkçılar sosyal medyadan "Müslümanları öldürün" mesajı yayımladı

İsveç'te ırkçı korsanların ele geçirdiği ifade edilen İsveç Sosyal Demokrat Partisinin Twitter hesabından "Bütün Müslümanları öldürün" mesajı yayımlandı.

İsveç'te hükûmetin en büyük ortağı İsveç Sosyal Demokrat Partiden yapılan açıklamaya göre 850 bine yakın takipçisi bulunan Twitter hesabının 27 Nisan 2019 tarihinde gece saat 02.00'de ırkçılar tarafından ele geçirildiği ve bu sabah saat 09.30'da geri alındığı bildirildi.

Irkçı korsanların hesap üzerinden''Bütün Müslümanları öldürün" mesajı ile birlikte "İsveç Başbakanı ve Sosyal Demokrat Parti Lideri Stefan Löfven'in emekliye ayrıldığı ve askeriyede teğmen olarak göreve başladığı" şeklinde mesajlar paylaştığı, ülkede uyuşturucu madde satışının serbest bırakıldığı yönünde mesajlarda da yayımladıkları aktarıldı.

Parti Basın Sözcüsü Åsa Söderén tarafından yapılan açıklamada mesajların parti ile hiçbir alakası olmadığı ve konuya ilişkin suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.

http://qha.com.tr/haberler/radikal-sirplardan-bosna-hersek-teki-camiye-irkci-saldiri/18283/
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.