SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Derneği Çatalca Şubesi Başkanı, MHP'li milletvekillerinden, Kırım'daki durumun TBMM gündemine taşınmasını istedi

Kırım Derneği Çatalca Şubesi Başkanı, Kırım'daki durumun, TBMM gündemine taşınmasını istedi

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Derneği Çatalca Şubesi Başkanı, MHP'li milletvekillerinden, Kırım'daki durumun TBMM gündemine taşınmasını istedi

Kırım Derneği Çatalca Şubesi Başkanı Erol Taylan, Çatalca'da MHP'li milletvekilleriyle bir araya geldi. Taylan, milletvekillerine, Rus işgali altındaki Kırım'da yaşayan Kırım Tatarlarının uğradığı zulmü ve artan baskıları meclis gündemine getirmeleri hususunda çağrıda bulundu.

Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Çatalca Şubesi Başkanı Erol Taylan, Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) Adım Adım 2023: İl İl Anadolu Programı kapsamında düzenlenen Çatalça İlçe Başkanlığının istişare toplantısında, 3 MHP'li milletvekili ile görüştü. Çatalca'daki görüşmede, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz ve MHP Çatalca İlçe Başkanı Halit Tuncay Uğur ile bir araya gelen Taylan, milletvekillerine Rus işgali altındaki Kırım'da, Kırım Tatarlarına yönelik artan baskıları ve suçsuz yere alıkoymaları bildirdi.

KIRIM'DAKİ ARTAN BASKILARIN, TBMM KÜRSÜSÜNDEN GÜNDEME GELMESİ İSTENDİ

Kırım'daki halkın durumunun günden güne kötüye gittiğini dile getiren Taylan, milletvekillerinden, Kırım'da yaşanan olayları Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kürsüsünden gündeme getirmelerini istedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.