SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım'ın işgaline katılan bir Rus tugayı tespit edildi

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım'ın işgaline katılan bir Rus tugayı tespit edildi

Kırım'ın işgali operasyonuna katılan Rus silahlı kuvvetleri arasında Novorossiysk Füze Botları Tugayının da olduğu öğrenildi.

İnformNapalm uluslararası soruşturma grubunun gönüllüleri, 166. Novorossiysk Küçük Roket Gemileri Taburunun bir parçası olan 41. Füze Botları Tugayının, Kırım'ın işgali operasyonunda yer aldığını tespit etti.

Grubun kaydettiğine göre, “Miraj” küçük roket gemisinde görev yapan denizciler, Rusya Savunma Bakanlığından “Kırım’ı Geri Alma” madalyası aldılar.

InformNapalm gönüllüleri söz konusu olayla ilgili araştırmaları sonucunda, Rus askerlerinin sosyal medya hesaplarını inceleyerek Kırım manzaralı fotoğraflarını ve ayrıca madalyalarının ve madalya eklerinin fotoğraflarını da tespit etti.

Daha önce InformNapalm grubu, Kırım’ın işgali operasyonuna aktif katılım gösterdiği tespit edilen 108. Hava Saldırısı Alayına dair bilgileri kamuoyuyla paylaşmıştı.

http://qha.com.tr/haberler/kirim-in-isgalinde-yer-alan-bir-rus-alayi-daha-tespit-edildi/11615/ http://qha.com.tr/haberler/kirim-in-isgalinde-yer-alan-bir-rus-askerin-ismini-annesi-ifsa-etti/14486/
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.