SON DAKİKA
Hava Durumu

Münih Türkgücü ve FSV Zwickau ile berabere kaldı

Münih Türkgücü, 26. hafta karşılaşmasında FSV Zwickau 1-1 berabere kaldı. Böylece Türkgücü, Almanya 3. Liginde 7. sıradaki yerini korudu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 20:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Münih Türkgücü ve FSV Zwickau ile berabere kaldı

Münih Türkgücü, Almanya 3. Ligi 26. hafta karşılaşmasında FSV Zwickau ile evinde 1-1 berabere kaldı. Gurbetçilerin takımı Münih Grünwalder Strasse Stadyumundaki karşılaşmaya yeni Türk teknik direktörü Serdar Dayat ile çıkarken, 1 puanı son anda alabildi.

Almanya’da yaşayan gurbetçi Türklerin gururu Münih Türkgücü (Türkgücü München), Almanya 3. Ligi 26. hafta karşılaşmasında bugün FC Zwickau takımını ağırladı. Münih Grünwalder Strasse Stadyumundaki karşılaşmanın son dakikalarında 0-1 geriye düşen Türkgücü, 1 puanı 90. dakikada eski milli futbolcu Sercan Sararer'in attığı golle kurtararak, maçı berabere tamamladı.

İLK DEVRE GOLSÜZ BİTTİ

İlk yarıda her iki takımın da temkinli bir şekilde başladığı karşılaşmada üstünlük sağlanamadı. Yarım saatlik bir oyundan sonra, misafirlerin ilk kez liderliği ele geçirme şansı yükseldi. Devre arası düdüğünden kısa süre önce Münih Türkgücü bir güzel fırsat daha yakalasa da devre arasına golsüz ayrıldı.

İKİNCİ DEVRE BERABERE TAMAMLANDI

Karşılaşmaya ikinci tur, ilk yarıya benzer tempoda başlandı. Her iki takım da herhangi bir hücum gösteremedi. Ancak 70. dakikadan sonra her iki takımın da 0-0 skorla ilerlediği maç çok çalkantılı bir hal aldı. Konuk takım Zwickau ilk golünü 88'inci dakikada Manfred Starke ile gördü. Karşılaşmadan yenik ayrılmama kararlılığı gösteren Türkgücü'nün golcüsü Sercan Sararer, 90+1 dakikadaki attığı golüyle maçı vermedi.

Türkgücü, bu sonuçla topladığı 40 puanla Almanya 3. Liginde 7. sıraya yerleşirken, Zwickau 30 puanla kendine 11. sırada yer buldu.

TÜRKGÜCÜ ANTRENÖRÜ DAYAT: UYGUN BİR MAÇ SUNMADIK

Rakibe karşı oynamanın zor olacağının önceden farkında olduğunu belirten Türkgücü'nün antrenörü Serdar Dayat maçın ardından yaptığı açıklamasında, "Bugün uygun bir maç sunmadık. Bunun bir dövüş oyunu olacağını ve Zwickau'nun iyi durumda olacağını zaten biliyorduk" dedi ve sözlerine şunları ekledi: "Şimdi bir noktaya vardık. Hatalardan kurtulmamız gereken şeyleri öğreneceğiz ve umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi bir futbol sunacağız. "

TAKIMLARIN OYUNCU KADROLARI

Türkgücü: Vollath - Park, Kusic, Sorge, Barry - Maier, Tosun - Sararer, Jakob (73rd Niemann) - Sliskovic (46th Sijaric), Röser

FSV Zwickau: Brinkies - Stanic, Frick, Nkansah, Coskun - Schikora (73. Lokotsch), Könnecke - Schröter, Miatke (70. Drinkuth) - Wolfram (60. güçlü), König (73. Jensen)

Sarı kartlar: Kusic - Schickora, Jensen

Goller:
Sercan Sararer 90+1'
Manfred Starke 88'

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.