SON DAKİKA
Hava Durumu

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, ailesiyle birlikte yayımladığı video mesajla yeni yılı kutladı

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, ailesiyle birlikte yayımladığı video mesajla yeni yılı kutladı

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2021 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2021 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Bodnar, ailesiyle birlikte yayımladığı video mesajla yeni yılı kutladı

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar, ailesiyle birlikte yer aldığı video mesaj ile yeni yıl dileklerinde bulundu. Türkiye'deki ve Ukrayna'daki vatandaşların yeni yılını kutlayan Bodnar, "Yeni yılınızı ve Noel'inizi en içten dileklerimizle kutlarız. Vedalaşacağımız bu zor seneyi, onurla ve verimli bir şekilde geçirdik. Bu durum özellikle Ukrayna ve Türkiye arasındaki gerçek bir stratejik ortaklığın inşasındaki başarılarımız için de geçerlidir. Çok sayıda önemli anlaşmalar imzaladık, ticareti artırdık ve yeni projeler başlattık. 2022 yılı, yeni başarılar ve zaferler getirmekte cömert olsun. Yeni hedefleriniz somut başarılara dönüşsün." dedi.

Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği sayfasından Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasıl Bodnar'ın ailesiyle birlikte Türkiye'deki ve Ukrayna'daki vatandaşların yeni yılını kutladığı bir video mesaj yayınlandı. Videoda mesajda, 2021 yılı geride kalırken son bir yıldaki Türkiye ve Ukrayna'nın çalışmalarından bahseden Büyükelçi Bodnar, yeni yılda da iki ülke ilişkilerine ve vatandaşlarına dair iyi dileklerde bulundu.

UKRAYNA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ VASIL BODNAR'DAN VE AİLESİNDEN YENİ YIL MESAJI

"Sayın dostlarımız ve iş arkadaşlarımız, Türkiye'de yaşayan değerli Ukraynalılar! Gelecek yeni yılınızı ve Noel'inizi en içten dileklerimizle kutlarız. Vedalaşacağımız bu zor seneyi, onurla ve verimli bir şekilde geçirdik. Bu durum özellikle Ukrayna ve Türkiye arasındaki gerçek bir stratejik ortaklığın inşasındaki başarılarımız için de geçerlidir. Çok sayıda önemli anlaşmalar imzaladık, ticareti artırdık ve yeni projeler başlattık.

Yurtdışında da geleneklerimizi ve göreneklerimizi destekliyoruz, Ukraynalı toplulukların yeni dernekler ve Ukrayna Cumartesi Okulları açmasına yardımcı oluyoruz, kütüphanelerimizi doldurmaya çalışıyoruz.

BODNAR: YENİ YILA SONUÇ ODAKLI BİR ŞEKİLDE GİRİYORUZ

Yeni yıla sonuç odaklı bir şekilde giriyoruz. Cumhurbaşkanlarımızın Stratejik Konseyi'nin sıradaki toplantısını hazırlıyor, serbest ticaret bölgesi müzakerelerini sonuçlandırıyor, yeni elçilik binamızı yapıyor, konsolosluklarımızın varlığını genişletiyor, ortak çabalarla Ukrayna'nın savunmasını ve güvenliğini güçlendiriyoruz.

"TÜRKİYE GİBİ PARTNERLERİMİZLE DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ"

Biz güçlü bir halk ve güçlü bir devletiz! Sınırdaki düşman bizi korkutmuyor aksine seferberliğe yönlendiriyor ve güçlendiriyor. Türkiye gibi partnerlerimizle daha güçlü olacağız. Bunların sadece sözde olmadığını biliyorsunuz.

Hepimize barış ve uyum içinde bir yaşam diliyoruz. Ukrayna'mız daha müreffeh ve güvenli olsun. Hepimize sağlık diliyoruz; kendimiz, yakınlarımız ve arkadaşlarımız. Her iki dost millet için sağlıklı yıllar diliyoruz. Başarı ve refah diliyoruz.

2022 yılı yeni başarılar ve zaferler getirmekte cömert olsun. Yeni hedefleriniz somut başarılara dönüşsün.

Evinizde daima mutluluk, iyilik, anlayış ve saygı olsun.

Hayatınız harika buluşmalar, unutulmaz anlar ve samimi insanlarla dolsun.

Keyfiniz daima zirvede olsun, mutluluk size şarkılar söyletsin, kalbinizi sevgi daima ısıtsın.

Mutlu yıllar ve mutlu Noeller!"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.