SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü ABD'li sanatçı Jessica Chastain Ukrayna'yı ziyaret etti

Ünlü Amerikan sanatçı Jessica Chastain Ukrayna'yı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ünlü ABD'li sanatçı Jessica Chastain Ukrayna'yı ziyaret etti

Amerika Birleşik Devletleri'nde ünlü sanatçı Jessica Chastain, Rusya'nın saldırıları altındaki Ukrayna'yı ziyaret etti. Ukrayna'ya destek ziyaretinde bulunan Chastain, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy ile görüştü.

Dünya ülkeleri Rus saldırıları altındaki Ukrayna'ya desteğini sürdürüyor. Rusya'nın Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne yönelik saldırılarını kınayan Avrupa ülkeleri ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) işgalci Rusya'yı yaptırımlara boğuyor. Öte yandan bu ülkelerin menşei olan markalar Rusya'da kepenklerini indirirken pek çok ünlü Ukrayna'ya destek ziyaretinde bulunuyor.

JESSİCA CHASTAİN UKRAYNA CUMHURBAŞKANI ZELENSKIY İLE GÖRÜŞTÜ

Ünlü Amerikan sinema sanatçısı Jessica Chastain, Ukrayna'yı ziyaret etti. Ünlü aktör Chastian, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy (Volodimir Zelenski) ile devam eden savaşın son gelişmelerini görüştü.

ANGELİNA JOLİE DE UKRAYNA'YI ZİYARET ETMİŞTİ

Dünyaca ünlü sanatçı Angelina Jolie de savaşın başında Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret etmişti. İyi Niyet Elçisi olan Jolie, Ukrayna'yı şahsi olarak ziyaret etmek istediğini belirtmişti. Ukrayna'ya destek veren Jolie, Lviv sokaklarında gezerken sirenlerin çalması dikkat çekmişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.