SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım Tatar halkının milli lideri Kırımoğlu'ndan Ramazan Bayramı tebriği

Kırım Tatar halkının milli lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayarak bir tebrik mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2024 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım Tatar halkının milli lideri Kırımoğlu'ndan Ramazan Bayramı tebriği

Kırım Tatar halkının milli lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak bir tebrik mesajı yayımladı. İslam aleminin önemli bayramlarından biri olan Ramazan Bayramı için Kırımoğlu, tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve okunan duaların hayırlı olmasını diledi. Kırımoğlu, bu bayramın Rus işgali altındaki Kırım'a özgürlüğünü geri getirmesine vesile olmasını diledi.

Kırım Tatar halkının milli lideri Kırımoğlu bayram mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili yurttaşlar, bugün Müslüman takviminde büyük bir bayram olan Ramazan Bayramı. Bu bayram, her yıl insanlara nezaket, samimiyet, sabır, istiğfar ve bağışlanma dileme yeteneği kazandıran, güzel ahlak ve takva yetiştiren, manevi gücü güçlendiren bir okul haline gelen mübarek Ramazan ayının sonuna denk gelmektedir. Tüm Müslümanların Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, zaferimize iman ve güç diliyorum!

Ana vatanımızda işgal şartlarında bayram günlerini karşılayan aziz hemşehrilerimi en içten dileklerimle kutluyorum! Bu bayram özgürlüğe ve bütün hayırlara vesile olsun!"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.