SON DAKİKA
Hava Durumu

Camala: “Duygu katmayı severim”

Vogue Ukrayna dergisi, Eurovision şarkı yarışmasında Ukrayna'yı temsil edecek Kırım Tatar şarkıcı Camala ile birlikte gerçekleştirdiği Vogue & Jamala projesi kapsamında Eurovision hazırlıkları hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Camala: “Duygu katmayı severim”

İsveç’in başkenti Stockholm’de Mayıs ayında yapılacak olan Eurovision 2016 şarkı yarışmasında Ukrayna’yı temsil edecek Kırım Tatar sanatçı Camala, 6 Nisan tarihinde Vogue Ukrayna dergisinin baş editörü ve yaratıcı ekibi ile bir araya gelerek Camala’nın sahneye çıkacağı kıyafeti hazırlayacak tasarımcıyı seçti.

Vogue Ukrayna dergisinin ekibi ile yaptığı görüşme sırasında Camala, sahnede güzel olmak istediğini ama bununla birlikte serbestçe ve rahat hareket etmek istediğini birkaç kez belirterek “Duygu katmayı severim!” dedi.

Camala, “Stockholm’de basının önüne her gün Ukraynalı kıyafet tasarımcıları tarafından hazırlanan farklı kıyafet giyerek çıkmayı planlıyorum ve bugün bunun üzerinde çok düşünüyorum. Her sabah, “Tasarımcılardan kiminle henüz görüşmedim?” gibi endişeler içinde kalkıyorum” diye anlattı.
 
Vogue Ukrayna dergisinin baş editörü, kıyafet yanı sıra ayakkabı seçmesi gerektiğini dile getiren Camala’ya ayakkabı ile tasarımcının ilgilenmesini teklif etti. Ancak Camala her şeyi kendisinin kontrol etmesi gerektiğini kaydetti.

Bir buçuk saat devam eden görüşme sonucunda, Ukraynalı tasarımcıların Vogue & Jamala projesi çerçevesinde gönderdiği tasarımlardan biri seçildi. Ancak projede hangi tasarımcının kıyafet tasarımı için seçildiği gelecek hafta açıklanacak. Şimdilik bu sır olarak kalıyor.
 
Daha önce Ukraynalı kıyafet tasarımcılarının, Kırım Tatar kökenli Ukraynalı sanatçı Camala’nın Eurovision şarkı yarışmasında sahneye çıkarken giyeceği kıyafet tasarımlarını sunduğu bildirilmişti.
 
Kırım Tatar kökenli Ukraynalı şarkıcı Camala, 21 Şubat günü düzenlenen Eurovision 2016 şarkı yarışmasının Ukrayna'daki elemelerinin finalinde en çok oy alarak Eurovision 2016'da Ukrayna'yı temsil etme hakkını elde etti. Camala, yarışmaya 1944 Kırım Tatar sürgününü konu alan "1944" adlı şarkıyla katıldı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.