SON DAKİKA
Hava Durumu

Yatsenyuk, Kırım’da kumarhanelerin açılmasını destekliyor

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2010 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2010 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Yatsenyuk, Kırım’da kumarhanelerin açılmasını destekliyor
Bizim Ukrayna Halk Özsavunması (NUNS) Ukrayna milletvekili, eski Ukrayna Parlamentosu Başkanı Arseniy Yatsenyuk, ticaretten sorumlu Ukrayna Devlet Komitesi Başkanı Mihail Brodski’nin Kırım’da kumarhaneleri tekrar açma teklifini desteklediğini kaydetti.
Mihail Brodskiy, 24 Martta Kırım’ın ortellerinde ve Ukrayna’nın büyük şehirlerindeki 5 yıldızlı otellerin kumarhanelerin faaliyetine izin verecek kanunu sunmaya niyetli olduğunu bildirdi. Brodskiy’nin bu açıklamasını 29 Martta Kiev’de yorumlayan 2010 Ukrayna cumhurbaşkanı adaylarından Arseniy Yatsenyuk, “Kumarhaneler yer altına indi. Ben seçim kampanyası sırasında Ukrayna’nın tüm bölgelerini gezdim. Her bölgede bana kumarhanelerin çalıştığı söylendi. Bu kumarhanelerin polis ve SBU’nun (Milli Güvenlik Servisi) desteğiyle çalıştığı anlatıldı”.
Yatsenyuk, kumarhanelerin yer altından açığa çıkarılması gerektiğini söyledi. Yatsenyuk, “Eğer kumarhaneler sadece Kırım’da çalışırsa ben bunu desteklerim. Onlar şimdi de çalışıyor. Biz bunları yasallaştıracağız, vergi ödesinler. Bu Kırım için iyi olur” dedi.
Niyara Nagayeva - Osman Bayramaliyev

QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.