SON DAKİKA
Hava Durumu

Donetsk’te bir adam kendisi ile evlenmekte ısrar eden sevgilisini öldürdü

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2011 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2011 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Donetsk’te bir adam kendisi ile evlenmekte ısrar eden sevgilisini öldürdü
DONETSK, 03.11.2011 (QHA) – Ukrayna Donetsk bölgesi Makeevka Emniyet Müdürlüğü basın servisi, Donetsk’te yaşayan bir adamın, kendisi ile evlenmek için ısrar eden sevgilisini öldürdüğünü bildirdi.
Makeevka Emniyet Müdürlüğü Soruşturma İdaresi Şef Yrd. Yüzbaşı Nikolay Lagoda, yaptığı açıklamada, olay günü bekar çift şarap içtiği sırada evlilik meselesi yüzünden çıkan kavgada genç adam (22) kimliği açıklanmayan sevgilisini birçok kez bıçakladığını kaydetti. Evde bulunan yaklaşık 8 bin grivna değerinde olan değerli eşyalarını çalan adam suçunu saklamak amacı ile mutfaktaki gaz ocağını açık bırakarak kaçtı. Birden fazla bıçak darbesi izi bulunan kızın cesedini eniştesi buldu.
Makeyevka Emniyet Müdürlüğü Soruşturma İdaresi zanlıyı tutukladı. Bu suçu işlediğini itiraf eden zanlı daha önce hırsızlıktan ceza almıştı. Polis, zanlıda bulunan ve cinayetin kanıtı olan eşyalara el koydu.
Ceza Kanunu'nun kasıtlı cinayet maddesi gereğince dava açıldı. Katil zanlısı suçlu görülürse 7 ila 15 yıl hapis cezasına çarptırılacak.

QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.