SON DAKİKA
Hava Durumu

Ermeni "iş adamı" Moskova'da öldürüldü

Rusya'nın başkenti Moskova'da, Armen Papazyan isimli 46 yaşındaki Ermeni "iş adamı" silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Ermeni "iş adamı" Moskova'da öldürüldü

Rusya'nın başkenti Moskova'da, Armen Papazyan isimli 46 yaşındaki Ermeni "iş adamı" silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Dün, 5 Ekim akşam saatlerinde, Moskova'nın merkezindeki Myasnitskaya Sokak'ta yaşanan olayda, Papazyan'ın olay yerine gelmesini bekleyen ve kapşonlu mavi bir ceket giydiği belirlenen cinayet zanlısının, Papazyan'ı görür görmez tabancasıyla birkaç el ateş ederek öldürdüğü tespit edildi. Olay yerini yakınındaki bir çöpte, zanlıya ait olduğu düşünülen bisiklet bulundu.

Çeşitli kaynaklara göre Papazyan'ın şirketi inşaat ve yol yapımı işleriyle uğraşıyordu. Papazyan'ın, son dönemde aldığı bir asfalt döşeme ihalesinin, cinayetle bağlantılı olabileceği tahmin ediliyor.  Öte yandan Ermeni "iş adamı", 2006 yılında Voronej şehrindeki Ermeni diasporasının lideri olarak biliniyordu.  Papazyan'ın, 1998 yılında ilk olarak Voronej bölgesine taşındığı, daha sonra kurduğu çeşitli şirketler ve sağladığı bağlantılarla birlikte önemli paralar kazandığı belirtiliyor.

Papazyan'ın Rusya'daki Ermeni mafyası başta olmak üzere çeşitli karanlık ilişkileri bulunduğu ve diasporanın Türkiye aleyhindeki çalışmalarına da maddi destek sağladığı diğer iddialar arasında bulunuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.