SON DAKİKA
Hava Durumu

Hakim ve ailesi vahşice katledildi

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2012 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2012 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Hakim ve ailesi vahşice katledildi
Ukrayna'nın Harkiv şehrinde Vladimir Trofimov adlı yargıç, eşi, oğlu ve oğlunun kız arkadaşı başları kesilmiş şekilde bulundu.

Harkiv’in Frunze bölgesinde yaşayan yargıcın ailesine yapılan korkunç cinayet ülkeyi sarstı. Hakim Vladimir Trofimov ve ailesi 15 Aralık tarihinde kimliği belirsiz kişiler tarafından katledildi. Trofimov, onun eşi, oğlu ve oğlunun kız arkadaşı başları kesilmiş şekilde bulundu.

Telefonlarına cevap verilmemesinden dolayı endişelen hakimin bir akrabası, Cumartesi öğleden sonra ziyaret ettiği evde korkunç bir manzarayla karşılaştı ve hemen polisi çağırdı. Kısa bir sürede suç mahalline adli tıp uzmanları, müfettişler, emniyet müdürleri ve savcılar toplandı. Yüksek katlı evin etrafı çevrildi, yabancılara evin çerçevesinde bulunmasına izin verilmedi ve burada yaşayan sakinlere sorular soruldu.

Polis, evde kesilmiş başları bulamadı. Başların hakimin çalışmış olduğu Frunze bölge mahkemesi önüne atılabileceği ihtimali dolayısıyla mahkeme çevresinde güvenlik önlemi alındı.

Suçluların kaç kişi olduğuna ilişkin hiçbir kanıt bulunamadı. Bir kişinin dört kişinin kesik başıyla kaçabilme olasılığı düşük görülüyor. Katliamı birkaç kişinin birden işlediği düşünülüyor.

Emniyet yetkilileri cinayetin birkaç ihtimali olabileceğini düşünüyorlar ancak ana olasılığın hâkimin mesleğiyle ilişkin olduğu kaydediliyor.

Hakim genelde boşanma ve hırsızlık davaları üzerinde çalışmaktaydı. Devlet kayıtlarına göre Trofimov'un 3 bin davada yer aldığı bildirildi.

Asibe İbadullayeva
QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.