SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırım’da bir Kırım Tatar genci daha kayıp

Rusya tarafından işgal edilen Kırım’da genç Kırım Tatarı Remzi Osmanov ile 5 gündür irtibat kurulamıyor. QHA, Remzi Osmanov’un en yakın zamanda bulunacağı ümidinde.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Kırım’da bir Kırım Tatar genci daha kayıp

Rusya tarafından işgal edilen Kırım’ın Sudak bölgesi Kapsihor (günümüzde Morskoye) kasabasında ikamet eden Kırım Tatar genci 1984 doğumlu Osmanov Remzi Bilâloviç’in kaybolduğu bildirildi.
 
QHA’nın kendi kaynağının bildirdiğine göre 32 yaşındaki Remzi Osmanov anne babasından ayrı olarak dedesinin evinde ikamet ediyor. Anne babasıyla son kez 25 Eylül tarihinde konuştu.
 
Ancak 26 Eylül tarihinde gencin ebeveynleri oğullarına telefon aracığıyla ulaşamadı, Remzi Osmanov’un telefonunun kapalı olduğu belirtildi. Ayrıca Remzi Osmanov’un ikamet ettiği evin avlusunda kullandığı Daewoo Lanos А 803 ХВ markalı aracı da bulunmuyor.
 
Osmanov’un akrabaları ve tanıdıkları, Remzi Osmanov’un iyi bir insan olduğunu anlattı. İnşaatçı olarak çalışan gencin sakin, dinine bağlı, hiçbir siyasi eylem ve etkinliklere katılmayan biri olduğu kaydedildi. Remzi Osmanov'un 2 
çocuk babası olduğu da bildirildi.
 
Yakınları, polise Remzi Osmanov’un kaybolması ile ilgili dilekçe verdi.

QHA, Remzi Osmanov’un en yakın zamanda sağ salim bulunmasını temenni ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.