SON DAKİKA
Hava Durumu

Las Vegas saldırısına ilişkin yeni bilgiler

Yetkililer, 64 yaşındaki saldırgan Stephen Paddock'un uzun yıllardır silah ve cephane depoladığını, söz konusu saldırıyı da titizlikle planladığını öne sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Las Vegas saldırısına ilişkin yeni bilgiler

ABD'nin Las Vegas şehrinde bir müzik festivaline katılan 58 kişiyi otomatik silahlarla katlederek, yakın dönem tarihinin en büyük katliamlarından birine imza atan saldırgan hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Yetkililer, 64 yaşındaki saldırgan Stephen Paddock'un uzun yıllardır silah ve cephane depoladığını, söz konusu saldırıyı da titizlikle planladığını öne sürdü. Buna rağmen Paddock'un katliamı hangi motivasyonla gerçekleştirdiği sorusu halen bir sır olarak duruyor.



160022



Clark bölgesi Şerifi Joseph Lombardo dün, 5 Ekim'de gazetecilere verdiği brifingte, "Saldırgan Stephen Paddock hakkında bildiklerimiz uzun yıllardır silah ve cephane depoladığı ve gizemli bir hayat yaşadığıdır. Bu yüzden motivasyonunu belki de tam olarak hiçbir zaman açığa çıkartamayacağız." şeklinde konuştu. Lombardo ayrıca, soruşturma sırasında polis tarafından ele geçirilen tüm silah ve cephanenin tamamiyle Paddock tarafından toplanmış olabileceğine inanmanın oldukça zor olduğunu kaydetti. 



Öte yandan gerçekleştirdiği katliamın ardından intihar eden Paddock'un, olay yerinden kaçmaya çalıştığına dair kanıtlar bulundu. Polis ekipleri, Paddock'la ilintili üç farklı konumda 50'ye yakın silah ele geçirdi. Bu silahların yarısı Paddock'un saldırıyı gerçekleştirdiği otel odasında bulundu. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.