SON DAKİKA
Hava Durumu

Pakistan halkı, Türk Ordusu'nun başarısı için dua etti

TSK'nın, terör yuvalarını temizlemek için yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı 4'üncü gününde devam ederken, haklı mücadelesinde Türkiye ve Türk halkına dünyadan moral mesajları gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 21:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Pakistan halkı, Türk Ordusu'nun başarısı için dua etti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PYD/PKK unsurlarını temizlemek için Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı 4'üncü gününde devam ederken, haklı mücadelesinde Türkiye ve Türk halkına dünyadan moral mesajları gelmeye devam ediyor.

Türkiye'nin her daim dostluk ve kardeşlik ilişkisini koruduğu Pakistan'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. Bugün, 23 Ocak'ta başkent İslamabad'da gerçekleştirilen etkinlikte Pakistan halkı, Türk Ordusu'nun başarısı için dualar etti. Manevi destek etkinliğinin ismi ise, "Yaşasın Türk-Pakistan Kardeşliği" adını taşıyordu.

Başta Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı mücadelesine maddi ve manevi her türlü desteği sağlayan Alt Kıta Müslümanları, bağımsız bir devlet olarak Pakistan'ın kurulduğu 1947 yılından itibaren Türkiye ve Türk halkına olan sevgilerini her platformda göstermekten kaçınmadı.

Türkiye'nin kurtuluş mücadelesini esin kaynağı olarak alan Pakistan halkı, doğal afetler gibi tüm zorluklarda da Türk halkının yanında oldu. Türkiye ve Pakistan arasında hem devlet hem de halk düzeyindeki bu özel ilişki, günümüzde iki ülkenin de terörle mücadele çabalarında birbirlerinin destekçisi olma şekliyle kendini gösteriyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.