SON DAKİKA
Hava Durumu

Poltava’da 2 Türk alkolün dozunu kaçırınca…

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2012 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2012 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Poltava’da 2 Türk alkolün dozunu kaçırınca…
Ukrayna’nın merkezinde yer alan Poltava şehrinde alkolün dozunu fazla kaçıran Onur (34) ve Zana (35) adlı iki Türk vatandaşı hastaneye kaldırıldı. 
Poltava Emniyet Müdürlüğünün verdiği bilgiye göre bugün sabah saat 4:30 sularında Poltava şehrinin Oktyabrskiy ilçe karakoluna yapılan ihbarda Tiyatro Meydanında iki sarhoş kişinin yardıma ihtiyaç duyduğu bildirildi.
Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden soruşturma ekibi, iki Türk vatandaşının tatil sırasında içmek için kendi güçlerini kontrol edemediklerini ve sağlık yardımına ihtiyaç duyduklarını tespit etti. Bu nedenle polis Ambulansı çağırdı.
Türk vatandaşları 2. Poltava Hastanesine gönderildi.
Hastanenin İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Marina Nikolayevna Nevoyt, “Türk vatandaşları alkol kullandıkları üzere ciddi zehirlenme ile hastaneye getirildi. Hemen tedavi için önlemler alındı. Sabah itibariyle vatandaşların durumu iyi olarak değerlendiriliyor. Türk vatandaşlarından birisine ek muayene daha yapılıyor, diğeri de onu bekliyor.” dedi.
Onur ve Zana, Ukrayna’ya Euro-2012 için geldiklerini söylediler. İki kafadar şampiyonaya paralel olarak Ukrayna kültürü ile tanıştıklarını kaydettiler. Ukrayna’nın farklı şehirlerini gezen ve bugün Donetsk’te yapılacak olan Ukrayna-Fransa maçına giderken Poltava’ya uğramaya karar veren Türk vatandaşları gece kulüplerinden birinde alkolün dozunu kaçırdılar. Birisi, yaşadıkları olayların sırasını bile hatırlayamaz hale geldi.
Onur ve Zana, polis memurlarına ve sağlık personeline teşekkür ettiler.

QHA
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.