SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehidin vasiyetini, MHP lideri Bahçeli yerine getirecek

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen kahraman asker Özalkan'ın Telafer'deki Türkmen çocuklara kreş ya da kültür merkezi yaptırılması yönündeki vasiyeti, MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından yerine getirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Şehidin vasiyetini, MHP lideri Bahçeli yerine getirecek

Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın Telafer'deki Türkmen çocuklara kreş ya da kültür merkezi yaptırılması yönündeki vasiyeti, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yerine getirilecek. 

Dün, 22 Ocak'ta, Kilis'in Suriye sınırında terör örgütü PYD/PKK mensuplarının hain saldırısı sonucu şehit düşen Özalkan, özellikle Irak ve Suriye'de yardım faaliyetleri yürüten Kurt-Ar Derneği aracılığıyla duygulandıran bir vasiyette bulunmuştu.

Kahraman asker, şehit düşmesi halinde devletin vereceği paradan Telafer'deki çocuklara kreş ya da kültür merkezi yaptırılmasını ve kendi isminin verilmesini vasiyet etmişti. "Bizim bayrağa, vatana ve İslam'a hizmet etmek için yaşamamız lazım ama başa gelirse gurur duyarız. Elimden geleni yapacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin." ifadelerini kullanan Şehit Özalkan'ın bu vasiyetinin, MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından yerine getirileceği bildirildi.

Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, sosyal medya platformu Twitter'daki hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Afrin Şehidimiz Musa Özalkan’ın vasiyeti olan, Telafer’de Anaokulu, kreş veya kültür merkezi yaptırılarak adının verilmesi isteğini, MHP Lideri Devlet Bahçeli üstlenmiştir. Şehidimizin son arzusu yerine getirilecektir. Ruhu şad mekanı cennet olsun..." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.