SON DAKİKA
Hava Durumu

The Best City UA Müzik Festivali başladı

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2012 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2012 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
The Best City UA Müzik Festivali başladı
29 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Uluslar arası Müzik Rock Festivali (The Best City UA) bugün Evanescence konseri ile Dnipropetrovsk’ta başlıyor.
Festivalin Başkanı Konstantin Dudko “Uzun müzakerelerden sonra Ukrayna'da ilk performansını sergileyecek olan Evanescence Festivale katılımını onayladı.” dedi.
Bağımsız Ukrayna tarihinin en büyük The Best City UA Müzik Festivaline Ukrayna, Avrupa, ABD, Rusya’dan ve diğer ülkelerinden gelen Crazy Town, DJ Lethal, The Rasmus, Appolo 440, White Lies, Joachim Garraud, Brainstorm gibi meşhur gruplarında arasında bulunduğu 77 grup katılacak:
Festivalin yapımcısı Oksana Dudko “ Yabancı ülkelerden çok sayıda misafirimiz olacak. Rusya, Belarus, Fransa, Finlandiya ve diğer ülkelerinden festival için misafirler gelecek. Euro-2012’nin taraftarlarının da katılmasını umuyoruz.” , diye anlattı.
Festival organizatörlerin söylediklerine göre, insanlar en çok Shifty (Crazy Town) ve DJ Lethal’in (Limp Bizkit, House of Pain) ortak projesini görmek istiyorlar.
Dnipropetrovsk şehirdışında bulunan Novoselits Tatil Parkında 29 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında, rock konserleri, spor yarışmaları, ustalık dersleri düzenlenecek.
Festival 1 Temmuz'da görkemli konserler vedev ekranda Avrupa Futbol Şampiyonası Final maçı gösterimi ile son bulacak.
Sevil Ablayeva
QHA
 
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.