SON DAKİKA
Hava Durumu

Avrupalı üst düzey yetkililerden oluşan heyet Harkiv'de!

Danimarka, Estonya, Fransa ve İsveç temsilcilerinden oluşan bir heyet Harkiv'e ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.qha.com.tr/
Avrupalı üst düzey yetkililerden oluşan heyet Harkiv'de!

Danimarka, Estonya, Fransa, İsveç ve BM'nin üst düzey yetkililerinden oluşan bir heyet, 21 Nisan 2024 tarihinde Harkiv'e ziyaret gerçekleştirdi. Harkiv Belediye Başkanı Igor Terekov, bu ziyaretin şehrin ve bölgenin tüm sakinleri için büyük önem taşıdığını ifade etti. Terekov, "Danimarka ve Estonya büyükelçilerinin, Fransa ve İsveç diplomatik misyon milletvekillerinin ve BM'nin üst düzey yetkililerinin şehrimize yapacakları ziyaretin düzenlenmesi hepimiz için büyük önem taşıyor." açıklamasını yaptı.

Harkiv Belediye Başkanı Igor Terekov, "Temsilcilere ısıtma altyapımızın restorasyonu için somut bir plan sunduk. Sonuçta, bir sonraki ısıtma sezonunu aşağı yukarı atlatmak için hangi ekipmana ihtiyaç duyulduğunu ve bunu bize kimin verebileceğini tam olarak biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Terekov, ortakların ihtiyaçlarını tam olarak anladığını ve Harkiv'in etkili ve zamanında destek almayı umduğunu belirtti. Belediye Başkanı Terekov, "Şehrimizi ancak birlikte bu kışa hazırlayabilir ve Harkiv'in gökyüzünün güvenilir bir şekilde korunmasını sağlayabiliriz" diye vurguladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.